Breaking news

HCM Baia Mare s-a bătut singură în Liga Campionilor în partida cu Gyor

loading...

Campioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a pierdut partida din Ungaria, cu Gyor, din Liga Campionilor, pe propriile greșeli. Doar 25 de minute au reușit să presteze un joc de calitate, băimărencele, după care, totul s-a prăbușit.

hcm baia mareHCM Baia Mare a reușit să reziste în partida cu unguroaicele doar 25 de minute, când se aflau și la conducerea partidei, iar în minutul 22 aveau două goluri avans, 9-7.

Numai că ultimele cinci minute ale primei reprize au fost catastrofale pentru băimărence. De la 9-8, scorul la pauză a fost 10-12. În repriza a doua, HCM Baia Mare a făcut praf tot, atac, pozițional, apărare, 7 metri, tot.

Băimărencele au făcut o adevărată sarabandă de ratări din toate pozițiile, astfel că victoria unguroaicelor a devenit extrem de facilă.

După 60 de minute de joc, Gyor s-a impus cu scorul de 29-23. În ciuda eșecului usturător, Campioana României păstrează șanse intacte de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Meciul crucial care asigură calificarea în sferturi se dispută pe 15 martie, la Baia Mare cu Viborg. Dacă HCM Baia Mare învinge, merge în sferturi de finală, în primele 8 echipe din Europa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata