Breaking news

HCM Baia Mare a ratat calificarea în Cupa EHF

loading...

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin, după ce Thuringer HC, campioana Germaniei, a învins pe Hypo.

hcm baia mare - gyorDupă eliminarea din Grupele Ligii Campionilor, HCM Baia Mare a ratași și șansa de a juca în optimile de finală ale Cupei EHF. Și asta pentru că în ultimul meci din Grupa A, Hypo a luat bătaie zdravănă de la nemțoaicele echipei Thuringer HC, cu scorul de 34-25.

Dacă sâmbătă, Vicecampioana României învingea pe Gyor, ar fi putut reuși chiar calificarea în grupele principale ale Champions League. La meci egal  mergea în Cupa EHF. Din păcate, băimărencele au fost învinse cu 26-28 de Campioana Europei.

În clasamentul final, Gyor Audi ETO KC ocupă primul loc, cu 12 puncte, urmată de Thuringer HC, 4 p (-6), Hypo Niederosterreich, 4 p (-21), HCM Baia Mare, 4 p (-22). Gyor și Thuringer s-au calificat în grupele principale ale competiției, iar Hypo Niederosterreich va evolua în Cupa Cupelor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata