Breaking news

HCM Baia Mare la prima victorie în Liga Campionilor. A învins-o pe Hypo Viena cu 24-23

loading...

HCM Baia Mare, vicecampioana României la handbal feminin, a reușit sâmbătă, o victorie la limită, în partida cu Hypo Viena din Grupele Ligii Campionilor.

hcm baia mare - hypoVictorie la limită dar superbă, reușită de HCM Baia Mare în Liga Campionilor.

După două înfrângeri categorice cu Thüringer și Gyor, vicecampioana României a reușit să facă un meci perfect cu Hypo și să bifeze prima victorie.

După o primă repriză modestă, care s-a încheiat cu scorul de 12 la 8 pentru Hypo, HCM Baia Mare a jucat excelent în repriza a doua.

Băimărencele au reușit egalarea în minutul 17,  la 18-18. Iar în minutul 18, HCM a preluat pentru prima dată conducerea meciului cu scorul de 19-18.

În minutul 49 Ada Nechita a pornit pe contra atac și a majorat avantajul băimărencelor la 2 goluri față de Hypo, scor 20-18. Însă minunea nu a ținut decât trei minute, întrucât băimărencele au ratat două atacuri și au fost egalate rapid de Hypo, scor 20-20.

Cu cinci minute înainte de final, HCM a revenit la conducerea partidei cu scorul de 22-21. Finalul de meci a fost unul electrizant cu faze spectaculoase la ambele porți și cu ratări incredibile. În minutul 28, Paula Ungureanu a apărat o lovitură de la 7 metri, menținând scorul egal la 22-22.

Româncele au plecat pe contra atac au obținut o lovitură de la 7 metri, însă Ada Nechita a ratat execuția dar a recuperat mingea ca mai apoi de pe extremă să marcheze tot ea. pentru 23 la 22. Însă Hypo a egalat la 23-23.

Aneta Pârvuț a reușit golul victoriei cu 30 de secunde înainte de fluierul final. Astfel că după 60 de minute de joc, HCM Baia Mare a învins-o pe Hypo cu scorul de 24-23 și câștigă primele puncte în Liga Campionilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata