HCM Baia Mare, calificare uriașă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

loading...

HCM Baia Mare s-a calificat duminică seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins-o în ultimul meci din Grupa a 2-a principală, pe Viborg.

hcm baia mare  - larvikCampioana României la handbal feminin a bătut-o măr pe Viborg, pe teren propriu, în sala Sporturilor din Baia Mare, reușind să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare a început în forță partida cu Viborg, reușind să conducă cu cinci goluri diferență în minutul 15, scor 8-3. Și asta grație portăriței Paula Ungureanu care a reușit să închidă poarta și să scoată și o lovitură de la 7 metri.

Având un avans de 5 goluri, băimărencele s-au relaxat și au fost rapid penalizate de daneze care au reușit să marcheze trei goluri consecutive, iar în minutul 20 s-au apropiat la un gol diferență de HCM, scor 9-8. Însă, Valentina Elisei a reușit tripla și în minutul 25, scorul era 13-9 pentru HCM Baia Mare.

Finalul de meci a aparținut băimărencelor. Luciana Marin a reușit să marcheze în minutul 28 iar Do Nachimento în minutul 29, reușind să stabilească cea mai mare diferență de scor a primei reprize, de 7 goluri, 17-10. Golul 17 fiind marcat în inferioritate numerică după ce Lobach a fost eliminată timp de două minute.

După prima repriză, băimărencele au intrat la cabine cu un avantaj de șase goluri, scor 17-11.

După ce au ratat două atacuri în debutul reprizei a doua, băimărenecele au jucat fantastic și au reușit să aibă un avantaj de 11 goluri în minutul 50, scor 28-17.

După 60 de minute de joc, într-o sală arhiplină, băimărencele, susținute frenetic de cei 3500 de spectatori, s-au impus în fața lui Viborg cu scorul de 32-22, ultimul gol fiind marcat de Ada Nechita.

În sferturi de finală, HCM Baia Mare va juca cu campioana Rusiei, Dinamo Volgograd.

450 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*