Breaking news

HCM Baia Mare, calificare uriașă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

loading...

HCM Baia Mare s-a calificat duminică seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins-o în ultimul meci din Grupa a 2-a principală, pe Viborg.

hcm baia mare  - larvikCampioana României la handbal feminin a bătut-o măr pe Viborg, pe teren propriu, în sala Sporturilor din Baia Mare, reușind să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare a început în forță partida cu Viborg, reușind să conducă cu cinci goluri diferență în minutul 15, scor 8-3. Și asta grație portăriței Paula Ungureanu care a reușit să închidă poarta și să scoată și o lovitură de la 7 metri.

Având un avans de 5 goluri, băimărencele s-au relaxat și au fost rapid penalizate de daneze care au reușit să marcheze trei goluri consecutive, iar în minutul 20 s-au apropiat la un gol diferență de HCM, scor 9-8. Însă, Valentina Elisei a reușit tripla și în minutul 25, scorul era 13-9 pentru HCM Baia Mare.

Finalul de meci a aparținut băimărencelor. Luciana Marin a reușit să marcheze în minutul 28 iar Do Nachimento în minutul 29, reușind să stabilească cea mai mare diferență de scor a primei reprize, de 7 goluri, 17-10. Golul 17 fiind marcat în inferioritate numerică după ce Lobach a fost eliminată timp de două minute.

După prima repriză, băimărencele au intrat la cabine cu un avantaj de șase goluri, scor 17-11.

După ce au ratat două atacuri în debutul reprizei a doua, băimărenecele au jucat fantastic și au reușit să aibă un avantaj de 11 goluri în minutul 50, scor 28-17.

După 60 de minute de joc, într-o sală arhiplină, băimărencele, susținute frenetic de cei 3500 de spectatori, s-au impus în fața lui Viborg cu scorul de 32-22, ultimul gol fiind marcat de Ada Nechita.

În sferturi de finală, HCM Baia Mare va juca cu campioana Rusiei, Dinamo Volgograd.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata