Breaking news

HCM Baia Mare a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

loading...

HCM Baia Mare a ratat sâmbătă, calificarea în semifinalele Ligi Campionilor, după ce a încasat o înfrângere usturătoare în Rusia, în returul sfertului de finală cu Dinamo Volgograd.

hcm baia mare  - larvikHCM Baia Mare a făcut cel mai catastrofal meci din întreg sezonul de Ligă a Campionilor. Băimărencele au fost catastofă pe teren şi nu au jucat mai nimic. Astfel că rusoaicele au defilat pe teren şi au străpuns apărarea extrem de lejer.

HCM Baia Mare a început catastrofal returul cu Dinamo Volgograd. Băimărencele au reuşit să înscrie doar 2 goluri în primele 15 minute de joc şi au încasat nouă, ca urmare a unui joc extrem de slab făcut în atac şi a ratărilor copilăreşti atât a mingilor cât şi a aruncărilor, care s-au oprit în bară. În minutul 10, Alexandra Do Nascimento a ratat o lovitură de la 7 metri iar în minutul 14, a venit rândul buceschi să rateze din nou o aruncare de la 7 metri. În minutul 28 hcm a mai ratat o nouă aruncare de la 7 metri. Astfel că după primele 30 de minute de joc, HCM Baia Mare era condusă de rusoaice cu 7 goluri, scor 18-11.

Alexandra Do Nascimento a deschis scorul în repriza a doua şi aducea speranţa că băimărencele ăşi pot reveni. Însă jocul haotic şi foarte slab pe contra atac a continuat în tabăra echipei din Baia Mare, astfel că în minutul 40 erau conduse cu 11 goluri, scor 27-16. În ultimele cinci minute de joc, HCM s-au trezit, dar prea târziu, În Au redus din diferenţă şi s-au apropiat la 5 goluri. Însă mai aveau nevoie de încă trei goluri pentru a se putea ajunge la prelungiri. În manşa tur, băimărencele s-au impus pe teren propriu cu 25-23. Iar azi, în deplasare au pierdut cu 30-25 şi au ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata