Breaking news

HCM Baia Mare a învins pe IK Savehof în Liga campionilor

loading...

HCM Baia Mare a reușit duminică o victorie importantă în Grupele Ligii Campionilor, în fața echipei suedeze, IK Savehof. Victoria de azi le urcă pe băimărence pe locul patru în grupă, și handbalistele sunt la un pas de calificarea în sferturi de finală.

hcm baia mareHCM Baia Mare  s-a impus duminică, pe teren propriu, cu scorul de 34-24, în fața suedezelor de la IK Savehof. Astfel că HCM este tot mai aproape de o calificare istorică între cele mai bune 8 echipe din Europa.

Campioana României la handbal feminin a dominat clar jocul de la un cap la altul. La pauză băimărencele aveau un avans de șase goluri, 18-12. HCM a menținut ecartul și în repriza secundă, iar în ultimele zece minute s-a desprins clar și a închis partida cu 34-24.

Eliza Buceschi a reușit să marcheze 11 goluri din cele 34 ale HCM, iar Alexandra Do Nascimento 5 goluri și Valentina Ardean 4 goluri. Victoria de azi vine după cea din tur, la limită, scor 28-26, din Suedia.

Acum, HCM Baia Mare nu trebuie să mai stea la mâna rezultatelor, calificarea în sferturi de finală depinde doar de jocul din următoarele partide.

Pe 8 martie, HCM va juca următorul meci în deplasare, cu Györi Audi ETO KC.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata