Breaking news

HC Odorhei, victorie în fața echipei Benfica, în semifinalele Cupei Challenge

loading...

HC Odorhei a debutat cu dreptul în semifinalele Cupei Challenge, reușind să câștige manșa tur disputată duminică pe teren propriu, cu echipa portugheză Benfica Lisabona.

hc odorheiHC Odorhei a reușit să câștige prima manșă a semifinalei cu Benfica Lisabona din semifinalele Callenge Cup și pornește cu prima șansă de calificare în finală.

După un debut strâns de meci, în care ambele echipe s-au tatonat, HC Odorhei a reușit în minutul 22 să se desprindă la două goluri diferență, scor 12-10.

Iar două minute mai târziu, ecartul s-a mărit la 3 goluri, scor 14-11. Însă, la pauză, echipa lui Vlad Caba avea doar un gol în plus, după trei reușite consecutive ale lusitanilor: 16-15.

În repriza a doua, hargitenii au reușit să aibă în minutul 45, șase goluri diferență, scor 27-21. Însă, pe final de meci, lusitanii au jucat mai bine și au redus din diferență, încheind partida cu scorul de 31-29.

Pentru HC Odorhei au marcat Vladimir Rusia, cu 8 goluri și Chike Osita Onyejekwe cu 7 goluri, au fost cei mai buni marcatori ai HC Odorhei.

În timp ce la Benfica au reușit să marcheze cele mai multe goluri Antonio Areia — 8 goluri și Javier Borragan Fernandez 6 goluri.

Returul semifinalei, în care se va decide finalista, se va juca în Portugalia pe 19 aprilie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata