Breaking news

HC Odorhei s-a calificat în semifinalele Challenge Cup

loading...

Echipa de handbal masculin HC Odorhei s-a calificat duminică seară, în premieră în semifinalele Cupei Challenge, după ce a învins echipa ZTR Zaporoje, cu scorul de 22-20.

hc odorheiUcrainienii au început bine partida și au condus cu 7-4 în minutul 14 și cu 11-9 în minutul 28, ca la pauză să intre cu avans de patru goluri, scor 13-9.

Însă după pauză, HC Odorhei a început în forță partida și a reușit egalarea în minutul 42, scor 151-15, iar peste 5 minute, românii au preluat conducerea cu două goluri, 19-17.

După 60 de minute de joc,  HC Odorhei a câștigat cu 22-20 și s-a calificat pentru prima dată în istorie în semifinalele Challenge Cup.

În manșa tur, HC Orhei s-a impus în fața celor de la ZTR Zaporoje cu scorul de 26-18.

În semifinale, HC Odorhei va juca cu Benfica Lisabona. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Stord şi ABC Liberty Seguros.

HC Odorhei va juca pe teren propriu prima manșă cu Benfica Lisabona, pe 11 sau 12 aprilie, iar returul la Lisabona, pe 18 sau 19 aprilie.

Echipa pregătită de Vlad Caba a înregistrat, de fapt, cea mai bună performanţă europeană din istoria clubului, prin calificarea în semifinalele Challenge Cup.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata