Breaking news

Hănescu suspectat de blat, de cotidianul Marca

loading...

Victor Hănescu este acuzat de cotidianul spaniol “Marca”  că ar fi cedat intenţionat partida cu germanul Daniel Brands, pentru mafia pariurilor.

TENNIS-ATP-SUICotidianul spaniol în suspectează pe român că ar fi cedat meciul pentru că avea înțelegeri cu mafia pariurilor sportive.

Românul a răspuns unora dintre insultele venite din tribună, cu câte un “Fuck you!” în engleză, scuipându-i totodată pe cei patru germani. Scuipatul l-a costat un avertisment. Regula spune că la al doilea “warning” este punct pentru adversar şi că la al treilea, tenismanul se duce direct la vestiare.

Faptul că Hănescu a produs greșeli de picior în mod intenționat, i-a determinat pe jurnaliștii de la cotidianul spaniol să îl suspecteze de blat.
“În al treilea game al celui de-al cincilea set, la 2-0, românul a început să facă “greşeli de picior” în mod deliberat, până la schimbarea serviciului. Când s-a aflat în dreptul lui Craven, arbitrul, Hănescu s-a oprit, a dat mâna cu acesta şi a plecat de pe teren. A părăsit celebrul teren pe care, cu o zi înainte, John Isner şi Nicolas Mahut intrau în istorie, stabilind recordul celui mai lung meci de tenis”, notează cei de la “Marca”.

loading...
1 Comentariu
  1. forex robot spune

    My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata