Breaking news

Hănescu suspectat de blat, de cotidianul Marca

loading...
1 2

Victor Hănescu este acuzat de cotidianul spaniol “Marca”  că ar fi cedat intenţionat partida cu germanul Daniel Brands, pentru mafia pariurilor.

TENNIS-ATP-SUICotidianul spaniol în suspectează pe român că ar fi cedat meciul pentru că avea înțelegeri cu mafia pariurilor sportive.

Românul a răspuns unora dintre insultele venite din tribună, cu câte un “Fuck you!” în engleză, scuipându-i totodată pe cei patru germani. Scuipatul l-a costat un avertisment. Regula spune că la al doilea “warning” este punct pentru adversar şi că la al treilea, tenismanul se duce direct la vestiare.

Faptul că Hănescu a produs greșeli de picior în mod intenționat, i-a determinat pe jurnaliștii de la cotidianul spaniol să îl suspecteze de blat.
“În al treilea game al celui de-al cincilea set, la 2-0, românul a început să facă “greşeli de picior” în mod deliberat, până la schimbarea serviciului. Când s-a aflat în dreptul lui Craven, arbitrul, Hănescu s-a oprit, a dat mâna cu acesta şi a plecat de pe teren. A părăsit celebrul teren pe care, cu o zi înainte, John Isner şi Nicolas Mahut intrau în istorie, stabilind recordul celui mai lung meci de tenis”, notează cei de la “Marca”.

loading...
1 Comentariu
  1. forex robot spune

    My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata