Breaking news

Hănescu, Niculescu și Cadanțu, eliminați, în primul tur al turneului Masters de la Miami

loading...

Victor Hănescu, Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu au fost eliminați, miercuri, în primul tur al probelor de simplu masculin, respectiv feminin, din cadrul turneului de tenis Masters de la Miami.

hanescu - niculescu - cadantuDebut catastrofal pentru trei din cei șase români aflați pe tabloul principal al turneului Masters de la Miami, dotat cu premii totale în valoare de peste 11 milioane de dolari americani.

Victor Hănescu a dat startul unei zile catastrofale pentru sportivii români la Miami. Hănescu a fost învins în primul tur, în două seturi scor 6-3, 6-2, de Thiemo de Bakker.

Monica Niculescu, locul 70 WTA, a continuat ziua eșecurilor românilor la Miami. Românca a fost învinsă în două seturi, scor 6-3, 6-4, de Barbora Zahlavova Strycova, după o oră și 42 de minute de joc.

Alexandra Cadanțu a încheiat ziua, în genunchi, fiind eliminată în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 2-6, de Zarina Diyas, după 2 ore și 35 de minute de joc cu sportiva din Kazakhstan, aflată pe locul 105 mondial.

Pentru accederea în primul tur al probei de simplu masculin, Victor Hănescu va încasa un cec în valoare de 9.165 de dolari și 10 puncte ATP.

În timp ce Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu, vor încasa fiecare câte 9.165 de dolari și câte 10 puncte WTA.

Pe tabloul de simplu feminin se mai află, calificate în turul doi, Sorana Cîrstea și Simona Halep.

Iar, Horia Tecău este calificat în primul tur la dublu masculin, unde face pereche cu Jean-Julien Rojer

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata