Breaking news

Handbalistele de la Oltchim sunt în stare de șoc după ratarea calificării în finală

loading...

Ratarea calificării în finala Champions League, în mod dramatic, în ultimele secunde ale semifinalei cu Gyor, le-a șocat până și pe handbalistele de la Oltchim. Acestea nu își pot explica nici acum   faptul că au scăpat printre degete calificarea.

oana manea - oltchimPivotul Oltchimului, Oana Manea, se declară în stare de şoc după ce echipa sa a pierdut calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, deşi a condus cu şase goluri echipa maghiară Gyor.

În primul rând vreau să felicit echipa Gyorului pentru că s-a calificat în finală. Pot să spun că noi le-am făcut acest cadou, pentru că ne-am văzut calificate în minutul 55. Nu ştiu ce să spun. Suntem în stare de şoc, nu ne vine să credem că am pierdut această calificare. (…) Greşelile noastre le-au dus pe ele în finală”, a declarat, la conferinţa de presă de după meci, Oana Manea.

Antrenorul echipei române, danezul Jakob Vestergaard, s-a declarat nemulţumit de ultimele minute, în care echipa sa a şi pierdut calificarea, deşi a condus, pe parcursul reprizei a doua, la şase goluri.

Suntem doar puţin fericiţi pentru că am câştigat, dar, aşa cum ştiţi, nu a fost suficient. Vreau să încep prin a felicita pe antrenorul Ambros şi echipa sa, pentru că au jucat foarte bine în Bucureşti şi aşa au ajuns în finală. Bineînţeles, suntem nefericiţi pentru ultimele cinci-şase minute, pentru că am avut o bună şansă să ajungem în finală”, a precizat antrenorul Oltchimului.

Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, chiar dacă a învins formaţia maghiară Gyori cu scorul de 25-24 (14-10), joi seara, la Veszprem, în manşa a doua a semifinalelor.

Calificarea unguroaicelor în finală s-a produs ca urmare a victoriei acestora din manșa tur desfășurată sâmbăta trecută la București.

Oltchim s-a calificat o singură dată în finala Ligii Campionilor, în 2010, după ce a învins în semifinale  echipa maghiară Gyor. Este pentru al doilea an consecutiv când Oltchim este eliminată în semifinale de unguroaicele de la Gyor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata