Breaking news

Handbalistele CSM Bucureşti, luate cu asalt de fanii dornici de autografe

loading...

Isabelle Gulldén, Bianca Bazaliu, Oana Manea și Paula Ungureanu, au participat joi, 27 aprilie, in Baneasa Shopping City, la o sesiune extraordinara de autografe.

Sesiune de autografe echipa CSM Bucuresti_6Fetele de la echipa de handbal CSM Bucuresti, au dat autografe, stat de vorba cu fanii, au facut poze și i-au invitat pe suporteri sa le urease succes pentru meciurile de la Budapesta.

Actiunea de ieri face parte din campania de comunicare ENGIE Romania si CSM Bucuresti.

ENGIE Romania si CSM Bucuresti au lansat prima campanie de comunicare menita sa promoveze jucatoarele echipei de handbal feminin senioare si imaginea handbalului feminin.

Campania de comunicare se deruleaza pe canalele online si outdoor in perioada 27 aprilie-27 mai si este menita sa aduca in atentia publicului larg acest sport care inregistreaza performante notabile.

ENGIE Romania a identificat in CSM Bucuresti un club ale carui valori il apropie de crezul si valorile ENGIE – performanta, exigenta, angajamentul si coeziunea echipei. Astfel, la inceputului anului 2017, compania a incheiat un parteneriat cu renumitul Club Sportiv Municipal Bucuresti (CSM Bucuresti) pentru susținerea echipei de handbal feminin senioare. Parteneriatul vizeaza sustinerea echipei de handbal feminin precum si a Centrului de Copii si Juniori al CSM Bucuresti.

Sesiune de autografe echipa CSM Bucuresti_2

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata