Breaking news

Halep e terminată. A fost eliminată de la Turneul Campioanelor

loading...

Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor de la Singapore, a fost eliminată joi, încă din faza grupelor. Românca a fost umilită de poloneza Agnieszka Radwanska.

simona halepSimona Halep a jucat catastrofal în partida cu poloneza. După ce a pierdut în mod incredibil primul set în te-break, deși a condus cu 5-1 și a avut minge de set pe propriul serviciu, Halep a fost praf și pulbere în setul doi.

După ce s-a chinuit cinci minute în debutul setului doi, ca să-și facă serviciul, românca le-a pierdut pe următoarele trei și Agnieszka Radwanska s-a impus cu 6-1.

Din principală favorită a Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a ajuns principala dezamăgire a competiției.

Românca a jucat catastrofal și a dat dovadă că nu este în stare să facă față presiunii de mare favorită.

Halep a avut benzină doar pentru un singur meci, cel cu Pennetta, pentru cel cu Sharapova și Radwanska, românca a fost ca și inexistentă în joc.

Drept urmare, Simona Halep este eliminată de la Turneul Campioanelor și încheie în genunchi sezonul 2015. În timp ce poloneza are mari șanse să meargă în semifinale, grație victoriei în două seturi în fața lui Halep.

În 2014, Simona Halep a participat pentru prima dată la Turneul Campioanelor, a bătut-o pe Serena Williams și apoi a jucat finala cu americanca, pe care a pierdut-o.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata