Breaking news

Grigor Dimitrov, în sferturile de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Grigor Dimitrov s-a calificat miercuri seară, fără mari emoții, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis, BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, desfășurat la Arenele BNR din București.

grigor dimitrov - brd nastase tiriac trophy 2014Bulgarul Grigor Dimitrov, locul 14 mondial și principalul favorit al turneului de tenis de la București, a trecut în optimi, de cehul Jiri Vesely, în două seturi, scor 7-6(7-5), 6-2.

În primul set, la scorul de 4-3, bulgarul a ratat trei mingi de brake, astfel că s-a ajuns la tie-break, unde a putut să revină de la scorul de 2-5.

Dimitrov a fost aplaudat la scenă deschisă de românii prezenți în tribunele Arenei BNR, chiar și atunci când scurtele nu treceau de fileu.

Bulgarul nu a făcut un joc spectaculos dar a reușit să își asigure accederea în sferturile de finală unde va juca cu ucraineanul Sergiy Stakhovsky.

Accederea în sferturile de finală îi asigură lui Grigor Dimitrov, cel mai chipeș jucător din circuitul ATP, 45 puncte ATP și un cec în valoare de 12.565 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata