Breaking news

Gino Iorgulescu, noul șef al LPF. Mitică Dragomir a pierdut șefia după 17 ani de domnie

loading...

Gino Iorgulescu este noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România. Fostul președinte al FC Național l-a învins pe Dumitru Dragomir.

gino iorgulescuMitică nu mai e la Ligă. Oracolul din Bălcești a fost detronat de la șefia LPF după 17 ani de domnie.

Cele 18 cluburi din Liga I și-au ales un nou șef, sătui de modalitatea în care Dragomir conduce LPF.

Joi, la ora 12.0, la sediul LPF a avut loc alegerea unui nou șef. În urma alegerilor, Gino Iorgulescu a câștigat alegerile cu un scor de 11 la 7.

Dumitru Dragomir se afla la conducerea LPF încă din anul 1996. După pierderea alegerilor, Mitică a declarat în conferința de presă că îi urează succes lui Gino și că îi felicită pe politicieni pentru modul în care au lucrat și au reușit să pună mâna pe fotbal.

Gino să aibă o activitate măcar cât am stat eu la LPF. Las în urma mea o ligă frumoasa, îi las mobila lui Ceaușescu din biroul meu. Sunt bucuros că în locul meu a venit un om de fotbal. Au fost mai tari ca mine, să-i doresc succes, să fie sănătos, să țină Liga așa cum am ținut-o eu, cel puțin din punct de vedere financiar, iar dumneavoastră presei, vă doresc să aveți cât mai mult succes și cât mai multe bucurii în raport cu dânsul. Război mediatic nu o să fie. Să nu vă așteptați de la mine să îl atac pe Gino. Eu sunt născut la țară, dar sunt un gentleman, îmi respect adversarul. Eu sunt un înfrânt, mă duc la afacerile fiului meu. Am solicitări din partea a două cluburi din țară, să mă duc ca șef, dar nu pot, nu. Nepoții mei, nevasta mea, au nevoie de mine, prea mult am fost plecat de acasă. O să mă duc la un post tv, o să iau o emisiune la un post tv. Atâta îmi pare rău, influența politică a fost majoră. Îi felicit și pe cei politici, pentru modul cum au lucrat, au fost deștepți și au pus mâna pe fotbal. Nu m-au votat curvele pe care le-am ajutat! Mai bine muream decît să cîştig cu votul lui Gigi Becali”, a declarat Mitică Dragomir.

După care Mitică a precizat că va primi din partea ligii zece salarii compensatorii, în cuantum de 150.000 de euro. Mitică a mai precizat că îl va susține pe Gino Iorgulescu și că îi va da proiectul drepturilor tv, conceput de el și că este posibil să facă LPF în Liga a II-a.

S-ar putea să îi ajut pe cei din liga a II-a să-i ajut să le aduc niște bani din drepturi tv, poate să fie mai tari ca cei din liga I. Îl voi ajuta pe Gino, cu drepturile tv, eu nu pun bețe în roate cluburilor de fotbal”,„ a mai declarat Mitică.

Alegerea lui Gino Iorgulescu vine după ce miercuri seară, premierul Victor Ponta a avut o întrevedere cu acesta și cu președinții de cluburi din Liga I.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata