Breaking news

Gino Iorgulescu la un pas de demisie. Șeful LPF este anchetat de DIICOT

loading...

La o zi după ce a fost ales în funcția de șef al LPF, Gino Iorgulescu a trebuit să dea cu subsemnatul la DIICOT pentru evaziune fiscală.

gino iorgulescuNoul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu și-a început cu stângul șefia la Liga Profesionistă de Fotbal. În timp ce Dumitru Dragomir își strângea lucrurle din birou, Gino Iorgulescu dădea cu subsemnatul la DIICTO într-un dosar de evaziune fiscală.

Gino Iorgulescu este acuzat de ANAF că nu a înregistrat banii în contabilitatea clubului de fotbal FC Național, în perioada în care conducea formațiunea sportivă.

Cazul a fost deschis în 2006, după ce ANAF a făcut plângere împotriva lui Iorgulescu pentru tranferurile mai multor jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara.

Marian Iancu a declarat, vineri, că noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, va fi obligat să-şi dea demisia, întrucât va pierde sprijinul politic al premierului Victor Ponta, care nu va dori să-şi asocieze imaginea cu problemele fotbalului românesc.

”Mandatul lui Iorgulescu va fi mic, va fi tot Dragomir preşedinte. Vor fi din nou alegeri, îşi va da şi demisia dacă dosarul acesta merge mai departe. Şi eu cred că merge pentru că lucuruile sunt clare acolo. E imposibil să dureze mult mandatul lui Iorgulescu la ligă. Va fi obigat să-şi dea demsia pentru a nu atrage şi imaginea domnului Ponta în ceea ce înseamă Liga Profesionistă de Fotbal, fotbalul sub semnul de întrebare, fotbalul pe care îl avem astăzi la dispoziţie. Domnul Ponta îşi va retrage ambasadele, iar Iorgulescu singur nu va putea să susţină singur programul pe care l-a promis. Atunci îşi va demisia”, a spus Iancu.

În replică la cele spue de Marian Iancu, Gino Iorgulescu a spus că nu va demisiona de la LPF: Sigur că nu îmi dau demisia. Am fost azi la DIICOT, dar este un dosar mai vechi.

Gino Iorgulescu, a fost ales joi, în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata