Breaking news

Gimnastele românce au câștigat concursul internațional de la București

loading...

Echipa națională de gimnastică feminin, a căștigat sâmbătă concursul internațional desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Româncele au trecut cu brio ultima verificare oficială înainte de Jocurile Olimpice de la Londra. În prezenţa a peste 3.000 de spectatori entuziaşti prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti, echipa feminină de gimnastică a României a câştigat patrulaterul alături de Italia, Germania şi Franţa.

Echipa României a acumulat 180,200 puncte, fiind urmată de Italia cu 169,450 puncte, Germania – 163,300 puncte și Franța cu 160,150 puncte.

Echipa care a evoluat în concurs a fost alcătuită din: Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Amelia Racea şi Diana Chelaru.

Antrenorul Mariana Bitang s-a declarat mulțumită de evoluția gimnastelor românce și a spus că la Londra sportivele vor evolua și mai bine decât astăzi.

La această competiţie a participat şi un grup mixt, de sportive calificare individual la JO, din care au făcut parte Gaelle Mys (Belgia), Giulia Steingruber (Elveţia), Vasiliki Millousi (Grecia), Jonna Adlerteg (Suedia).

Pentru prima dată, după 31 de ani, în România un concurs internațional de gimnastică se desfășoară pe podium special similar cu cel de la Londra.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata