Breaking news

Gilles Simon revine la turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy

loading...

Gilles Simon, Andreas Seppi, Florian Mayer, Mikhail Youzhny și Victor Hănescu, se numără printre favoriții BRD Nastase Tiriac Trophy 2013, singurul eveniment ATP World Tour 250 din Europa de Sud-Est, dotat cu premii în valoare totala de 410.200 de euro.

giles simonFrancezul Gilles Simon revine în acest an la turneul de tenis de la Bucureşti, BRD Nastase Tiriac Trophy, desfășurat în perioada 20-28 aprilie 2013, la Arenele BNR din Capitală.

Cu aproximativ o lună înainte de debutul turneului de la Bucureşti, organizatorii au făcut publică lista jucătorilor care vor veni la BRD Nastase Tiriac Trophy.

Gilles Simon, numărul 13 mondial și deținătorul trofeului  BRD Nastase Tiriac Trophy, în 2007, 2008 și 2012, este principalul favorit al turneului de tenis de la București.

În cadrul ediției cu numărul 18 vor fi prezenți și cei mai buni jucători români ai momentului , Victor Hănescu și Horia Tecău.

Andreas Seppi (20 ATP), revine pe zgura bucureșteană din poziția favoritului doi.

Florian Mayer (27 ATP) își disputa șansele repetării performanței de la București, din 2011, atunci când a cucerit primul său titlu din carieră.

Horia Tecău, campionul BRD Năstase Țiriac Trophy la dublu în 2012, își va apăra trofeul alături de Max Mirnyi, jucător cu 9 turnee de Grand Slam în palmares.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata