Breaking news

Gilles Simon, calificat în sferturi de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

loading...

Gilles Simon s-a calificat joi în sferturile de finală ale probei de simplu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, după ce l-a învins în turul doi pe sârbul Janko Tipsarevic.

gilles simonGilles Simon, locul 13 mondial, și principalul favorit al turneului de simplu de la București, a reușit să se impună joi, în turul doi, în fața lui Janko Tipsarevic, în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Francezul și-a adjudecat victoria după o oră și 58 de minute de joc, reușind să revină în setul doi de la 1-4, la 6-4.

„Nu am știut la ce fel de meci să mă aștept. Am jucat bine, m-am mișcat bine pe teren, dar în același timp am știut că va fi un meci greu. La un moment dat în timpul meciului, a început să îmi fie foarte greu să îmi mențin poziția pe teren, Janko a jucat extraordinar. Mă bucur pentru această victorie, nu mi s-a întâmplat foarte des să câștig împotriva lui în două seturi. Fizic, mă simt din ce în ce mai bine și mă bucur că am oportunitatea să lucrez la jocul meu și la lovituri. Îmi place turneul de la București, îmi plac condițiile de aici, sunt favorabile jocului meu. Mă simt bine aici”, a declarat Gilles Simon la conferința de presă de după meci.

Cât privește o finală sută la sută franceză, alături de Monfils, Gilles Simon a declarat: Despre Monfils, da, mi-ar plăcea să joc cu el în finală, însă până în finală mai sunt două meciuri, așa că nu îmi va fi ușor să ajung acolo. El este un jucător bun, știe că poate să bată orice jucător din tabel, așa că faptul că își dorește să câștige aici mi se pare absolut normal.

Semifinalist în 2014, francezul Gilles Simon a cucerit trofeul turneului BRD Năstase Țiriac Trophy în anii 2007, 2008 şi 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata