Breaking news

Becali ar putea lucra la clubul de fotbal al lui Hagi de la Constanța

loading...

Anul 2014 îi aduce patronului Stelei o veste bună. Gigi Becali poate ieși din închisoare pentru a munci. Latifundiarul va fi angajat la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi de la Constanța.

becali si hagiBecali va fi angajatul lui Hagi. Firma fotbalistului a încheiat un contract cu Penitenciarul Poarta Albă prin care a cerut angajarea a cinci persoane, printre care și Gigi Becali. Acesta va putea lucra în regim deschis, opt ore pe zi. Va fi dus și adus de un gardian, în fiecare zi, de la și la Penitenciarul Poarta Albă la locul de muncă.

Și toate astea pentru că Hagi a depus prin intermediul Clubului său, Viitorul Constanţa, o cerere către penitenciarul Poarta Albă, prin care solicită ca o persoană cu experienţă în fotbal să poată fi angajată în cadrul echipei.

Hagi i-a pregătit lui Becali un birou la Constanţa şi ar putea ocupa un post de consilier.
În decembrie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Gigi Becali să execute pedeapsa în regim deschis, la Penitenciarul Poarta Albă, ceea ce înseamnă că omul de afaceri va putea să lucreze în afara închisorii.

Gigi Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Pe 4 iunie 2013, Înalta Curte i-a mai dat încă trei ani de închisoare cu executare în Dosarul Valiza, pentru fapte de corupție.

Drept urmare, finanțatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata