Breaking news

Gheorghe Mulțescu a plecat de la Dinamo. Flavius Stoican, noul antrenor al câinilor

loading...

Gheorghe Mulțescu a decis duminică, împreună cu oficialii clubului Dinamo,  pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor principal al echipei Dinamo este Flavius Stoican.

multescu si stoicanDecizia s-a luat aa Rin Grand Hotel, unde a avut loc duminică o ședința la care au participat conducerea clubului FC Dinamo București, antrenorul Gheorghe Mulțescu și finanțatorul Ionuț Negoiță.

În urma discuțiilor purtate, FC Dinamo București și antrenorul Gheorghe Mulțescu au convenit rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului.

Argumentul principal al despărțirii dintre cele două părți a fost reprezentat de necesitatea unui șoc la echipa, în condițiile în care FC Dinamo București a înregistrat un început de campionat modest sub îndrumarea echipei tehnice conduse de Gheorghe Mulțescu.

Noul antrenor este Flavius Stoican (37 de ani), care pregătește acum Dinamo II, cu care este pe primul loc în liga a treia.

Stoican a evoluat la Dinamo în doua perioade, 2002-2003 și 2007-2008. De asemenea, în perioada 2003-2007 a jucat la Șahtior Donețk sub conducerea lui Mircea Lucescu. În cariera sa ca fotbalist, Flavius Stoican a mai jucat la Drobeta—Turnu Severin, Universitatea Craiova și Metalist Harkov.

Ca tehnician a debutat în 2010 la CSM Reșița. A mai antrenat la Dinamo II București, Chindia Târgoviște, CS Mioveni și, din iulie 2013, din nou la Dinamo II București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata