Breaking news

Germania e în finală la Mondiale după ce a umilit Brazilia cu scorul de 7-1

loading...

Germania a umilit Brazilia, la ea acasă, în prima semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal. Nemții au fost peste tot și le-au predat o lecție dură de fotbal, brazilienilor, pe stadionul Mineirão din Belo Horizonte.

germania a invins braziliaBrazilienii au fost de nerecunoscut pe terenul de joc, fiind năuciți de torpilele nemților. În doar 18 minute brazilienii au încasat cinci goluri de la Germania. Brazilienii nici nu apucau să se dezmeticească căci nemții veneau tăvălug peste ei și înscriau rând pe rând în poarta apărată de Julio Cesar.

Thomas Mueller  a deschis scorul în minutul 11, după care, în doar șase minute, brazilienii au mai încasat alte patru goluri. În minutul 23 Miroslav Klose a marcat pentru 2-0, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria Mondialului de Fotbal, cu 16 reușite.

Un minut mai târziu, Toni Kroos a marcat al treilea gol pentru Germania, iar peste alte două minute, neamțul reușește dubla. Era 4-0 și brazilienii, atât cei de pe terenul de joc cât și cei din tribune, erau năuciți. Însă, nemții nu s-au oprit din marcat. În minutul 29, Sami Khedira a marcat golul cu numărul 5 pentru Germania, făcând-ul pe un puști brazilian să izbucnească în lacrimi de supărare.

Până la finalul primei reprize, brazilienii abia se mai țineau pe picioare, nici vorbă să mai poată lega vreun joc, iar la finalul celor 45 de minute, au fost fluierați copios de spectatori.

După pauză, brazilienii au continuat să joace la fel de slab, iar nemții nu s-au săturat de marcat goluri. Andre Schuerrle a reușit și el dubla, prin golurile marcate în minutele 69 și 79.

Oscar a reușit golul de onoare pentru Brazilia în minutul 90 al semifinalei.

Cu șapte goluri marcate în 90 de minute, Germania își ia revanșa în fața Braziliei, după finala pierdută în 2002, la Mondialul din Japonia.

Este cea de-a opta finală mondială pe care o joacă Germania la turneul final, având mari șanse ca pe 13 iulie, pe Maracana să își treacă în palmares cel de-al patrulea trofeu, după cele cucerite în 1954, 1974 și 1990.

Azi, 9 iulie, se va juca cea de-a doua semifinală, disputată de Argentina și Olanda.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata