Breaking news

Germania, bronz la Cupa Mondială din Africa de Sud

loading...

Naționala de fotbal a Germaniei a  învins sâmbătă seara, cu 3-2,  naționala statului  Uruguay, în finala mică a Campionatului Mondial din Africa de Sud, și a câștigat medalia de bronz.

bucurie-germNemții au reușit deschiderea scorului în minutul 19 prin jucătorul Tomas Muller. La doar 9 minute a venit și replica uruguayenilor care au reușit egalarea prin Cavani care a  înscris în minutul 28, cu un șut superb de la 10 metri.

În repriza a doua fotbaliștii uruguayeni au prins curaj și au avut mai multe ocazii reușind să fructifice doar una dintre ele, prin Diego Forlan care a marcat al doilea gol pentru Uruguay, în minutul 51, printr-o execuție superbă ce l-a lăsat fără replică pe portarul german.

Nemții reușesc să egaleze la 2 scorul pe tabelă, grație golului marcat de Janssen, care a reușit să înscrie cu capul din 6 metri, după o centrare servită perfect de Boateng, în minutul 55.

Khedira a marcat golul victoriei pentru Germania în minutul 82, după ce a înscris cu capul de la 5 metri.

Gemania urcă pe podium și își păstrează astfel medalia de bronz câștigată și în urmă cu 4 ani, când în finala mică a învins Portugalia cu 3-1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata