Breaking news

George Cosac a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

loading...

George Cosac a fost ales vineri, preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale a FRT, avându-i ca și adversari pe Ruxandra Dragomir, Mihai Rusu şi Şerban Ion.

george cosacFostul tenismen George Cosac este de azi, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. George Cosac a fost ales din primul tur, cu 124 de voturi în favoarea sa.

George Cosac a declarat, după ce a fost ales în fruntea federaţiei române de profil, că va face tot ce depinde de el pentru refacerea familiei tenisului românesc şi a chemat-o alături de el pe fosta conducătoare a forului, Ruxandra Dragomir.

A fost o luptă foarte dură, dar plină de fair-play. Cred că cel mai bun a câştigat. Această lună în plus de când s-au amânat alegerile, din ianuarie, mi-a permis să iau legătura cu mai multe cluburi. Voi face tot ce depinde de mine să refacem familia tenisului românesc şi îl chem alături de mine şi pe Silviu Matei, dar şi pe fostul preşedinte Ruxandra Dragomir, care cu siguranţă ştie să piardă”, a spus Cosac.

După aflarea rezultatului, Ruxandra Dragomir a declarat că: Nu este grea înfrângerea, pentru că nu m-am aşteptat să câştig, deşi mi-aş fi dorit. A fost o înfrângere destul de mare, încă din primul tur. Sper ca proiectele aflate în derulare să fie continuate. Nu consider că este o înfrângere gravă, totul a fost frumos, chiar dacă a fost greu. Cred că a fost o călătorie frumoasă şi plec de aici cu fruntea sus.

Ion Ţiriac, care a renunţat vineri la funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Tenis, şi-a explicat decizia spunând că forul ar trebui să aibă ca preşedinte de onoare un om care să nu fie un jucător de tenis.

Acum, cu alegerea lui Cosac, probabil că vor reveni cele 15 turnee futures şi mai sunt şi turneele challenger care reprezintă pâinea săracului, pentru că până acum jucătorii trebuia să meargă până la Buenos Aires pentru a obţine un punct. Cosac este un băiat tânăr, care le-a făcut pe toate, e un manager care ştie ce-i aia balanţă contabilă şi ce-i aia organizare. Depinde de vicepreşedinţii pe care îi va avea dacă are şi cu cine să facă treabă. I-am spus că dacă în primele şase luni nu reuşeşte să renunţe, dar cred că va face treabă„ a declarat Ion Țiriac.

Ruxandra Dragomir era de 4 ani în fruntea FRT, iar George Cosac este de aproape doi ani vicepreşedinte al federaţiei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata