Breaking news

Gazonul de pe Național Arena iar e praf. Unul nou costă 1,3 milioane euro

loading...

Avem stadion de cinci stele dar cu gazon de două pere. Tricolorii ar putea juca meciurile cu Ungaria și Turcia, pe un teren similar cu cel pentru cultivat cartofi.

gazon national arenaBlestemul Național Arena pare să fie gazonul care este praf și pulbere. Pentru cele două meciuri ale naționalei de fotbal, Pițurcă a solicitat gazon nou. Numai că acesta costă de te rupi. Adică doar 1,3 milioane de euro.

Actualul gazon de pe Naţional Arena e aproape distrus, ca urmare a meciurilor din Europa League, Champions League și Liga I, disputate în ultima perioadă.

Chiar și cu un gazon nou de un milion de euro, riscăm să rămânem și fără acesta, întrucât s-ar putea strica din nou, în câteva săptămâni, chiar înainte de cele două partide cu Ungaria și Turcia.

Și asta din lipsa unei fotosinteză şi a uneia de ventilare a gazonului. Aceste instalaţii menţin gazonul într-o stare foarte bună o perioadă mai mare de timp.

Instalaţia de lumină artificială costă în jur de 800.000 de euro, iar cea de ventilare aproximativ 300.000. Iar un nou gazon ar costa doar 200.000 de euro.Numai că Primăria Capitalei nu are acești bani cuprinși în bugetul Național Arena pe 2013.

Astfel că tricolorii au toate șansele să joace pe un teren plin de gropi, asemeni celui pentru plantat cartofi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata