Breaking news

Gafă uriașă făcută de ruși la deschiderea Olimpiadei de Iarnă de la Soci

loading...

Rușii și-au dat cu stângul în dreptul la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Organizatorii nu au fost în stare să deschidă cele cinci cercuri olimpice, un simbol al jocurilor.

gafa ceremonie olimpiada sociCeremonie modestă și plină de gafe la Soci. După boicotul lui Obama, Merkel și Hollande, rușii și-au dat în petic la ceremonia de deschidere a Olimpiadei, gafând copilărește. Organizatorii nu au fost în stare să încropească o ceremonie fastuasă și mai mult de atât nu au reușit să aprindă toate cele cinci cercuri olimpice.

Al cincilea cerc olimpic nu s-a mai deschis, în locul lui a apărut un soare mic. Organizatorii nu au reușit să redreseze problema tehnică și au continuat ceremonia cu intrarea în  arenă a oficialilor CIO și a președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

În cadrul modestului spectacol de deschidere care nu a durat mai mult de 20 de minute, organizatorii au prezentat o călătorie în istorie. Celebrând opt perioade istorice şi elemente importante ale culturii ruse. România participă la Olimpiada de la Soci cu 24 de sportivi.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata