Breaking news

Gabriela Szabo aleargă în pădurea Băneasa la Run Fest 2013

loading...

Gabriela Szabo, marea campionaă olimpică, mondială și europeană la atletism vă invită pe 21 septembrie, să alergați în Pădurea Băneasa în cadrul evenimentului Gabriela Szabo Run Fest 2013.

gabi szaboPe 21 septembrie bucureștenii au șansa să alegre în Pădurea Băneasa, alături de una dintre cele mai bune atlete ale lumii la evenimentul: Gabriela Szabo Run Fest 2013!

Adresat tuturor amatorilor de mișcare, acest concurs de alergare se va desfășura pe un traseu amenajat în Pădurea Băneasa și îi va avea ca principali promotori pe Gabriela Szabo și pe Zsolt Gyongyossy, soțul și antrenorul campioanei olimpice și mondiale.

Cei doi sportivi, susținători ai unui stil de viață activ și sănătos, invită în cadrul evenimentului special de alergare următoarele categorii de participanți:

 Copii (8-13 ani): cursa de 1,5 km (doar pe asfalt),
 Junior (14-18 ani): parcurgerea traseului de 3 km o singură dată,
 Open 3 km: parcurgerea traseului de 3 km o singură dată,
 Open 9 km: parcurgerea traseului de 3 km de 3 ori,
 Familii 3 km: competiție pentru un adult și un copil cu vârsta de 8-13 ani, cu parcurgerea întregului traseu de 3 km,
 Ștafeta Echipe/Corporate: competiție de ștafetă pentru echipe de 3 persoane, fiecare alergând o tură completă de 3 km.

Înscrierea în cursa va începe pe 23 august și se va face exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro.

Traseul de 3 km va îmbina zonele de asfalt cu cele din pădure, fiind parcurs o singură dată sau de mai multe ori, în funcție de categoria de concurs la care participantul alege să se înscrie.

Startul se va da din parcarea situata in fata Academiei de Politie, paralela cu Aleea Privighetorilor.

Gabriela Szabo a fost declarată în 1999, cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. În anul 2000 a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vară de la Sydney.

De patru ori campioană mondială la seniori, Gabriela Szabo a stabilit recorduri mondiale la cursele de 2.000 și 5.000 de metri.

Despre Saptamana Europeana a Mobilitatii: Comisia Europeana organizeaza, in perioada 16-22 septembrie, Saptamana Europeana a Mobilitatii, prin care incurajeaza cetatenii europeni sa foloseasca mijloace alternative transportului motorizat si poluant si sa imbunatateasca starea mediului si calitatea vietii in orasele europene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata