Breaking news

Gabriel Tamaș, dat afară de la CFR după 7 zile de contract

loading...

Gabriel Tamaș a comis-o din nou.  S-a îmbătat mangă într-un club din Cluj, a făcut scandal și a fost dat afară de la CFR după doar 7 zile de la semnarea contractului.

gabriel tamasPreşedintele  CFR Cluj, Iuliu Mureşan a decis să-l dea afară pe Tamaș, după ce acesta a făcut scandal împreună cu Florin Costea într-un bar din Cluj Napoca. Iuliu Mureșan spune că fundaşul are probleme grave cu viaţa extrasportivă.

Tamaş a venit, a băut şi a plecat. S-au întâmplat mai multe lucruri pe care nu vreau să le fac publice. El are probleme cu alcoolul şi cu nopţi pierdute nu se poate face performanţă. În ziua în care i-a venit cartea verde lui Tamaş a trebuit să-i rupem contractul”, a declarat Mureşan la sportro.

Impresarul lui Tamaş, Florin Manea, susţine că el a solicitat rezilierea contractului, ca urmare a ultimatumului dat din partea şefilor de la CFR Cluj după ultima escapadă a fundaşului.

Gabriel Tamaș, în vârstă de 29 de ani semnase un contract cu CFR Cluj până la finalul acestui sezon.

Escapada de la Cluj, vine la câteva zile după ce pe 8 octombrie, Gabriel Tamaş şi Daniel Pancu, căpitanul Rapidului, s-au întîlnit într-un local din Capitală pentru a sta la un pahar de vin, dar, la un moment dat, spiritele s-au încins, iar Tamaş l-ar fi executat pe rapidist cu un pumn în figură!

Gabriel Tamaș a rămas fără contractul de la echipa West Bromwich Albion, în urma incidentului din luna mai 2013, când, mort de beat, a intrat într-o scară de bloc, după ce a spart ușa și a început să sune pe la ușile oamenilor.

În urma incidentului din luna mai, Gabriel Tamaş s-a ales cu dosar penal pentru distrugere fiind nevoit să plătească și pagube estimate la 3.000 de lei.

Fundașul a bifat până acum 63 de selecţii a bifat la naţională și a reușit să marcheze trei goluri.

Florin Costea, prietenul de pahar al lui Tamaș, a fost exclus din lotul CFR pentru următorul meci și a primit o amendă usturătoare din partea clubului de fotbal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata