Breaking news

Franța a remizat cu Uruguay la Campionatul Mondial de fotbal

loading...

Nici Franța nu a reușit să se impună în primul meci disputat la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Considerate favorite ale grupei A, cele două foste campioane mondiale s-au anulat foarte bine reciproc.

uruguay_franta_5_98563700Cel de-al doilea meci al primei zile de cupă mondială, s-a termiat tot la egalitate, după scorul egal dintre Africa de Sud și Mexic. Franţa şi Uruguay au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri seară, în grupa A din cadrul Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

Meciul a avut ritm, ambele echipe, obligate să lase o impresie bună, după ce au ajuns cu greu la turneul final, s-au mişcat bine şi au legat jocul, astfel că a rezultat o partidă plăcută, cu numeroase ocazii, neconcretizate însă pe tabelă.

Evoluţia celor două echipe a arătat clar că antrenorii au studiat atent adversarul. Astfel, când mingea era la francezii Gourcuff sau Ribery, jucătorii desemnaţi să-i blocheze s-au dublat foarte bine, nepermiţându-le să se apropie periculos de poartă. De partea cealaltă, Diego Forlan a fost şi el urmărit pe tot terenul, iar atunci când a primit baloane utile nu a reuşit să le folosească.
Următoarele meciuri din grupa A se vor disputa miercuri, 16 iunie, Africa de Sud – Uruguay, şi joi, 17 iunie, Franţa – Mexic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata