Breaking news

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit în timpul meciului Dinamo – FC Viitorul

loading...

Tragedie în fotbalul românesc. Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, în vârstă de 26 de ani, a murit vineri seară în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul Constanța din Liga I. Fotbalistul s-a prăbușit pe teren din senin, după 7 minute de joc.

Patrick EkengMijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon în minutul 71 al partidei dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța. Sportivul și-a pierdut cunoștința fără un contact cu un adversar în prealabil.

Patrick Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme și a căzut ca secerat pe gazon.

Staff-ul medical al echipei Dinamo i-a acordat primele îngrijiri fotbalistului, însă după ce medicii au constatat că acesta nu răspunde la proceduri, s-a apelat la ambulanță.

Fotbalistul a a ajuns la UPU Floreasca în stop cardio-respirator.

Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca l-au resuscitat mai bine de o oră, însă fotbalistul nu a reacționat la manevrele de resuscitare.

Drept urmare, medicii au declarat decesul fotbalistului camerunez.

Unii suporteri acuză medicii că nu au intervenit de urgenţă pe teren în momentul în care fotbalistul a căzut inconştient.

“Şoferul, când a ajuns pe teren cu ambulanţa, era fără medic. Doamna medic fuma o ţigară şi a ajuns pe lângă”, a spus unul dintre suporteri, citat de Mediafax.

Liga Profesionistă de Fotbal transmite condoleanțe familiei jucătorului Patrick Ekeng și clubului Dinamo, exprimându-și compasiunea și regretul în urma decesului fotbalistului camerunez survenit, vineri seara, în timpului meciului cu FC Viitorul din Liga I.

Liga Profesionistă de Fotbal își exprimă pe această cale profunda tristețe și compasiunea pentru familia lui Patrick Ekeng și transmite condoleanțe familiei și clubului Dinamo. Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente”, se arată în comunicatul de presă al LPF.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata