Breaking news

Fortuna a deschis în România, într-o săptămână, 600 de agenții de pariuri

loading...

Lansare în forță în România. Fortuna, agenția de pariuri sportive a inaugurat în țara noastră, în doar șapte zile, 600 de agenții în marile orașe.

fortunaFortuna a intrat pe piaţa românească cu o abordare spectaculoasă, deschizând în doar câteva zile peste 600 agenţii de pariuri.

De la primul pas, Fortuna a putut pune la dispoziţia clienţilor săi 400 locaţii, anunţându-şi astfel, într-un mod practic, intenţiile pe care le are şi în România.

Compania are un plan de dezvoltare care prevede ca până la sfârşitul anului să mai deschidă cel puţin 100 agenţii.

Vorbind despre planurile pe care Fortuna le are pentru piaţa românească, CEO Marco Falchetto a declarat: Avem o experienţă dobândită în peste 25 de ani de activitate în Europa Centrală şi de Est, unde am dezvoltat un brand puternic şi de încredere, ceea ce ne-a adus statutul de lideri pe această piaţă. Vrem să introducem şi în România acelaşi model de business şi vom implementa, în ultimul trimestul al acestui an, o platformă de pariuri online care, împreună cu cele peste 700 locaţii, ne va aduce o cota de piaţă semnificativă. În momentul de faţă, la Fortuna, vă puteţi bucura de cele mai mari cote şi cea mai variată oferta de pariuri, toate susţinute de promtitudine la plata premiilor. Fortuna va continua să investească în România atât în online cât şi în retail.

Apariția noii agenții de pariuri în România va face ca piața să devină și mai acerbă iar românii au de unde alege pentru a-și plasa norocul în locurile cele mai profitabile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata