Breaking news

Belu și Bitang din nou la gimnastică după demisia lui Forminte

loading...

Antrenorul lotului feminin de gimnastică a României, Nicolae Forminte, a anunţat, marţi, că renunţă la funcţia deţinută, informează site-ul prosport.ro.

belusibitangMariana Bitang și Octavian Belu vor coorndona de acum înainte lotul de gimnastică feminină al României, conform unei decizii a Federației Române de Gimnastică.

Nicolae Forminte a preluat lotul feminin de gimnastică în 2005. El l-a înlocuit pe Octavian Bellu care şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lotului.

Am hotărât să renunţ la funcţia de antrenor-coordonator şi să mă despart de lotul de la Deva. Atâta timp cât federaţia a solicitat sprijinul domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang, consider că nu se mai are încredere în mine şi că locul meu nu mai e aici!, a declarat Nicolae Forminte pentru prosport.ro.

Preşedintele FRG, Adrian Stoica, a confirmat pentru ProSport decizia lui Nicolae Forminte. Lucrurile sunt amestecate. E adevărat că domnul Forminte a renunţat azi la conducerea lotului, deşi noi l-am rugat să se mai gândească şi să-şi schimbe hotărârea. Practic, am hotărât în comitetul executiv să-i angrenăm în activitatea de pregătire pe domnul Bellu şi pe doamna Bitang, şi niciodată nu ne-am gândit că acest lucru l-ar putea determina pe antrenorul-coordonator să renunţe la echipă. Ne-am hotărât să cerem sprijinul celor doi antrenori, pentru că la ultimele două concursuri lucrurile nu s-au legat şi lucrurile nu păreau a merge spre bine.Totul va fi supervizat de Bellu şi Bitang, care vor mai merge la Deva, dar şi lotul se va mai deplasa la Izovrani. , a încheiat Stoica.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata