Breaking news

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale la dublu la Wimbledon

loading...

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat marți seară în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Cei doi vor juca în semifinale cu perechea formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

mergea - bopannaRomânia va avea un jucător în finala de dublu masculin de la Wimbledon. Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat marți în semifinale unde vor juca cu perechea formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

Florin Mergea și Rohan Bopanna au jucat magnific în sferturi de finală contra liderilor mondiali, Bob Bryan și Mike Bryan.

După două ore și 35 de minute de joc, perechea româno-indiană s-a impus în patru seturi în fața americanilor, scor 5-7, 6-4, 7-6(11-9), 7-6(7-5).

Florin Mergea a servit în tie-break, în setul patru, pentru câștigarea partidei. După ce a ratat primul serviciu, românul a dat un ace la T și a închis partida.

Este pentru a treia oară consecutiv în 2015 când Florin Mergea reușește să-i învingă pe frații Bryan, după ce a izbutit alături de Dominic Inglot să-i elimine în optimi la Australian Open și în sferturi de finală la Dubai.

Grație celor două victorii reușite azi de Horia și Florin, cei doi se vor duela în semifinală pentru un loc în finala de dublu masculin de la Wimbledon.

Florin Mergea a mai jucat de două ori contra perechii Tecău – Rojer, alături de Inglot și de fiecare dată au luat bătaie.

Horia Tecău a mai jucat de trei ori finala la Wimbeldon alături de Robert Lindstedt, în 2010, 2011 și 2012, însă le-a pierdut pe toate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata