Breaking news

Florin Mergea și Rohan Bopanna au cucerit turneul de dublu ATP 250 de la Stuttgart

loading...

Florin Mergea și Rohan Bopanna au câștigat duminică, finala de dublu a turneului ATP 250 de tenis de la Stuttgart, competiție dotată cu premii totale în valoare de 642,070 euro. Este al doilea trofeu cucerit de român alături de indian.

mergea - bopannaFlorin Mergea și Rohan Bopanna au bifat al doilea lor trofeu din 2015, după doar două luni de joc împreună. Perechea româno-indiană s-a impus în finala de la Stuttgart, în fața favoriților trei, Alexander Peya (Austria) și Brunos Soares (Brazilia).

Florin Mergea și-a pierdut serviciul la scorul de 6-5 și perechea româno-indiană a pierdut primul set cu 5-7, după 38 de minute de joc.

Pierderea la limită a primului set, i-a trezit la viață pe român și indian, care au defilat în setul doi. Au debutat cu break, iar la 3-1 au făcut din nou break, și la 5-2, Mergea a închis setul pe propriul serviciu cu 6-2 și a împins finala în super tie-break.

Astfel că s-a ajuns la super tie-break, pentru desemnarea câștigătorilor.

Florin Mergea și Rohan Bopanna au reușit să se impună cu 10-7 și să câștige finala după o oră și 11 minute de joc.

Pentru că au câștigat turneul de dublu, Mergea și Bopanna vor pleca acasă cu un cec în valoare 31.770 de euro și cu câte 250 puncte ATP fiecare.

În timp ce învinșii vor primi 16.700 euro și câte 150 de puncte ATP, fiecare.

Florin Mergea și Rohan Bopanna au cucerit împreună în 2015 turneul Masters de la Madrid, dar au și o finală pierdută la Casablanca.

Românul are în palmares cinci titluri ATP. Primul cucerit în 2013 alături de cehul Lukas Rosol, la Viena, al doilea în 2014 alături austriacul Oliver Marach la Vina del Mar în Chile, al treilea alături de croatul Marin Draganja la Hamburg în 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata