Breaking news

Florin Mergea și Oliver Marach, în semifinale la dublu la Vina del Mar

loading...

Florin Mergea și Oliver Marach, s-au calificat joi seară în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP de tenis Vina del Mar din Chile.

florin mergea si oliver marachPerechea româno-austriacă, cap de serie numărul trei la turneul de dublu din Chile, a reușit să se impună în trei seturi în fața cuplului format din Paolo Lorenzi și Filippo Volandri.

Florin Mergea și Oliver Marach au pierdut primul set cu 2-6, dar au reușit să îl câștige pe al doilea cu 6-3, astfel că s-a ajuns în super tie-break. Aici, au condus cu 9-5, având patru mingi de meci și serviciu. Au ratat prima minge de meci, după care au reușit să facă break-ul câștigător. În cele din urmă s-au  impus cu 10-7 în super tie break, după o oră și 17 minute de joc cu italienii.

În semifinale, Florin Mergea și Oliver Marach vor juca împotriva perechii care va câștiga sfertul de finală disputat de Marcel Granollers/Marc Lopez și Daniele Bracciali/Potito Starace.

Accederea în semifinale, le asigură lui Florin Mergea și Oliver Marach un cec în valoare de 6690 de euro și 90 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata