Breaking news

Florin Mergea și Dominic Inglot, victorie uriașă la Australian Open. I-au eliminat pe principalii favoriți

loading...
0 6

Florin Mergea și Dominic Inglot au produs o eliminare bombă în turneul de dublu masculin la Australian Open. I-au învins în două seturi pe celebrii frați Bryan, principalii favoriți la Melbourne.

florin mergea - dominic inglot - australian open 2015Florin Mergea și Dominic Inglot, favoriți 14 la Australian open, au reușit luni, meciul carierei. Au bifat o victorie uriașă la Australian Open, în optimi de finală, unde i-au eliminat pe principalii favoriți, americanii Bob Bryan și Mike Bryan.

Mergea și Inglot au ratat în mod incredibil cinci mingi de break în primul set la scorul de 1-1, după care cele cinci șanse ratate s-au răzbunat.

Românul a urmat la serviciu și americanii au făcut break cu prima minge obținută pe serviciul lui Mergea. Și-au luat revanșa la scorul de 4-2, când au reușit să facă re-break.

Apoi, Mergea a urmat la serviciu și a egalat scorul la 4-4. În cele din urmă s-a ajuns la tie break unde perechea româno-britanică s-a impus cu 7-4.

În setul doi, la scorul de 3-4, Mergea și Inglot au făcut break, iar mai apoi s-au distanțat la 5-2 pe serviciul britanicului. Iar la scorul de 5-3, Florin Mergea a servit pentru câștigarea meciului, lucru care s-a și întâmplat.

Și după doar o oră și opt minute de joc cu liderii clasamentului de dublu masculin, Mergea și Inglot s-au impus în două seturi, scor 7-6(7-4), 6-3.

Florin Mergea bifează astfel la a doua participare la Australian Open, calificarea în premieră în sferturi de finală. Unde va juca contra perechii formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer.

Astfel că un român va fi 100% în semifinale la dublu masculin la Australian Open 2015.

Accederea în sferturi de finală la dublu masculin la Australian Open 2015, le asigură lui Mergea și Inglot un cec în valoare de 71.000 de dolari australieni și 360 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata