Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat în semifinale la turneul din Dubai

loading...

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat în semifinale la turneul din Dubai, după ce au eliminat în sferturi, pe americanii Bob Bryan și Mike Bryan, principalii favoriți ai competiției, și liderii clasamentului ATP.

Florin Mergea  - Dominic IngoltFlorin Mergea și Dominic Inglot au devenit spaima americanilor Bob Bryan și Mike Bryan. Perechea româno-americană a reușit să-i învingă a doua oară consecutiv pe americani, după ce i-au eliminat în optimi de finală și la Australian Open, în luna ianuarie 2015.

Mergea și Inglot s-au impus în fața fraților Bryan în trei seturi, scor 7-6(8-6), 2-6, 10-8.

Florin Mergea și Dominic Inglot și-au adjudecat primul set al sfertului de finală disputat cu frații Bryan, în tie-break, cu scorul de 7-6(8-6), după 43 de minute de joc. Dacă la 3-3 nu ratau o minge de break, Mergea și Inglot încheiau mai rapid primul set.

În debutul setului doi, Dominic Inglot și-a pierdut serviciul, însă alături de Mergea, a reușit să facă re-break și să egaleze scorul la 1-1. După care a venit rândul românului să-și piardă serviciul prin dublă greșeală. Iar la 3-1, britanicul și-a pierdut din nou serviciul, făcând dublă greșeală la fel ca Mergea. Românul a reușit să-și facă serviciul la 5-1, dar americanii au servit și au închis setul cu 6-2. Astfel că s-a ajuns în super tie-break. Unde, din fericire, Florin Mergea și Dominic Inglot s-au impus cu 10-8.

Calificarea în premieră în semifinale la Dubai, le asigură lui mergea și Inglot, un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

În semifinale s-au calificat azi și Horia Tecău și Jean Julien Roier, care au trecut în sferturi de perechea formată din Robert Lindstedt și Marcin Matkowski.

498 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*