Breaking news

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat în semifinale la turneul din Dubai

loading...

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat în semifinale la turneul din Dubai, după ce au eliminat în sferturi, pe americanii Bob Bryan și Mike Bryan, principalii favoriți ai competiției, și liderii clasamentului ATP.

Florin Mergea  - Dominic IngoltFlorin Mergea și Dominic Inglot au devenit spaima americanilor Bob Bryan și Mike Bryan. Perechea româno-americană a reușit să-i învingă a doua oară consecutiv pe americani, după ce i-au eliminat în optimi de finală și la Australian Open, în luna ianuarie 2015.

Mergea și Inglot s-au impus în fața fraților Bryan în trei seturi, scor 7-6(8-6), 2-6, 10-8.

Florin Mergea și Dominic Inglot și-au adjudecat primul set al sfertului de finală disputat cu frații Bryan, în tie-break, cu scorul de 7-6(8-6), după 43 de minute de joc. Dacă la 3-3 nu ratau o minge de break, Mergea și Inglot încheiau mai rapid primul set.

În debutul setului doi, Dominic Inglot și-a pierdut serviciul, însă alături de Mergea, a reușit să facă re-break și să egaleze scorul la 1-1. După care a venit rândul românului să-și piardă serviciul prin dublă greșeală. Iar la 3-1, britanicul și-a pierdut din nou serviciul, făcând dublă greșeală la fel ca Mergea. Românul a reușit să-și facă serviciul la 5-1, dar americanii au servit și au închis setul cu 6-2. Astfel că s-a ajuns în super tie-break. Unde, din fericire, Florin Mergea și Dominic Inglot s-au impus cu 10-8.

Calificarea în premieră în semifinale la Dubai, le asigură lui mergea și Inglot, un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

În semifinale s-au calificat azi și Horia Tecău și Jean Julien Roier, care au trecut în sferturi de perechea formată din Robert Lindstedt și Marcin Matkowski.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata