Breaking news

Florin Mergea și Dominic Inglot au pierdut în mod dramatic finala de dublu de la Montpellier

loading...

Florin Mergea și Dominic Inglot au pierdut duminică, finala de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 250 Open Sud de France, dotat cu premii în valoare totală de 494,310 de euro.

Florin Mergea  - Dominic IngoltPrincipalii favoriți ai turneului de la Montpellier, au fost învinși în finală, în mod surprinzător de perechea formată din Marcus Daniell și Artem Sitak.

Florin Mergea și Dominic Inglot au câștigat primul set cu 6-3. După care în setul doi au ratat două mingi de break la scorul de 3-3. Ca mai apoi Inglot să-și piardă serviciul la scorul de 5-4 și astfel s-a ajuns la super tie break.

După ce au fost conduși cu 4-0 și 5-1, Mergea și Inglot au reușit egalarea la 5-5 și chiar au condus cu 6-5. Însă după ce au ratat două mingi de meci în super tie break la scorul de 10-9 și 12-11, au pierdut finala cu 14-16.

Calificarea în finala de dublu de la Open Sud de France, le asigură lui Mergea și Inglot un cec în valoare de 12.760 de euro și câte 150 de puncte ATP.

În timp ce învingătorii vor primi 24.280 de euro și câte 250 de puncte ATP.

Este cea de-a doua finală ATP 250, jucată de român și britanic în 2015, după cea de la Auckland din 17 ianuarie, pierdută în fața perechii Raven Klaasen/Leander Paes.

Finala de la Montpellier vine la două săptămâni de la sfertul de finală jucat de Mergea și Inglot la Australian Open 2015, unde au fost învinși de Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata