Breaking news

Florin Mergea și Dominic Inglot au pierdut finala de dublu de la Auckland

loading...
0 1

Florin Mergea și Dominic Inglot au pierdut în mod incredibil finala de dublu din cadrul turneului de tenis ATP Heineken Open de la Auckland, Australia.

Florin Mergea  - Dominic IngoltMergea și Inglot au început excelent finala și au terminat-o în genunchi, pierzând trofeul pe propriile greșeli copilărești.

Florin Mergea și Dominic Inglot au pierdut primul set în tiebreak după 42 de minute de joc, deși au condus cu 3-0, 5-2 și 5-3, iar la scorul de 5-4 au ratat o minge de set.

Florin Mergea și Dominic Inglot au început excelent finala cu perechea Raven Klaasen/Leander Paes, reușind să facă break la scorul de 1-0. Au condus apoi cu 3-0, scor la care au ratat o nouă minge de break. La scorul de 5-3, Inglot a servit pentru adjudecarea primului set, însă și-a pierdut serviciul la zero. Ca mai apoi, Mergea și Inglot să rateze o minge de set la scorul de 5-4 pe serviciul adversarilor. În cele din urmă s-a ajuns la tiebreak unde românul și britanicul au pierdut cu 1-7, după ce ambii nu au fost în stare să-și câștige serviciul.

Florin Mergea a servit primul în setul doi, dar și-a pierdut serviciul. La scorul de 5-3, Mergea și Inglot au reușit să facă re-break. Însă fără folos căci românul a urmat la serviciu și a pierdut game-ul de serviciu, setul și meciul.

Florin Mergea are în palmares, trei turnee ATP la dublu, unul în 2013 și două în 2014. În 2013, românul a câștigat alături de cehul Lukas Rosol, turneul de la Vienna. În 2014, Mergea a câștigat alături de Oliver Marach turneul de dublu de la Vina del Mar, iar alături de Marin Draganja, turneul de la Hamburg.

Este prima finală ATP 250 jucată de Mergea în 2015, dar și prima din carieră pe care o pierde. Calificarea în finala de la Heineken Open le asigură lui Florin Mergea și Dominic Ingolt un cec în valoare de 13.500 de dolari și câte 150 puncte ATP. În timp ce cuplul Raven Klaasen/Leander Paes, favoriți 4 la Aukland, pleacă acasă cu 250 puncte ATP și un cec în valoare de 25,670 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata