Breaking news

Florin Mergea s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul Malaysian Open

loading...

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul Malaysian Open de la Kuala Lumpur, turneu ATP 250 dotat cu premii în valoare de 1,022,255 de dolari.

florin mergeaFlorin Mergea și Dominic Inglot, favoriții trei ai turneului de dublu, s-au impus vineri, în sferturi, în trei seturi, în fața perechii formate din Leonardo Mayer și Joao Sousa.

După ce și-au adjudecat primul set în tie-break cu scorul de 7-6(7-3), Mergea și Ignolt au cedat setul doi cu 4-6. Astfel că s-a ajuns la super tie-break pentru a se decide perechea ce accede în semifinale.

Florin Mergea și Dominic Ignolt s-au impus în super tie-break cu scorul de 10-8 pe serviciul adversarilor și merg în careul de ași.

În semifinale, Mergea și Ignolt vor juca cu perechea învingătoare din sfertul de finală disputat de Benjamin Becker/Rameez Junaid și Jamie Murray/John Peers.

Pentru calificarea în semifinale, Florin Mergea și Dominic Inglot și-au asigurat un cec în valoare de 14,280 dolari și 90 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata