Breaking news

Florin Mergea s-a calificat în optimi de finală la Roland Garros

loading...

Florin Mergea și partenerul său de dublu, indianul Rohan Bopanna, au reușit vineri seară să se califice în optimile de finală ale probei de dublu masculin de la Roland Garros, unde vor juca cu Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

florin mergeaFlorin Mergea și Rohan Bopanna, capi de serie numărul nouă la Roland Garros, s-au impus vineri seară, în turul doi, în fața perechii formate din Austin Krajicek și Donald Young.

Perechea româno-indiană s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Astfel că în optimi de finală vor da peste perechea formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți cinci la Roland Garros.

Drept urmare, România va avea un jucător în sferturile de finală la dublu masculin la Roland Garros.

Calificarea în optimi la Roland Garros le asigură lui Florin Mergea și Rohan Bopanna, un cec în valoare de 33.000 de euro și câte 180 puncte ATP.

În 2008, la prima participare la Roland Garros, Teăcu a făcut pereche cu Florin Mergea, cei doi ajungând până în turul doi.

Cea mai bună clasare a lui Tecu la Roland Garros a fost sfertul de finală, reușit alături de suedezul Robert Lindstedt, în anul 2011.

Cel mai bun rezultat obținut de Florin Mergea la Roland Garros, a fost semifinala din 2014, alături de croatul Marin Draganja.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata