Breaking news

Florin Mergea, în sferturi la dublu la Shanghai, Horia Tecău a pierdut în optimi

loading...

Florin Mergea a reușit să se califice miercuri, în sferturi de finală la dublu masculin, în cadrul turneului Masters 1000 de puncte de la Shanghai. Din păcate, Horia Tecău a fost eliminat în optimi.

florin mergea si horia tecauFlorin Mergea și indianul Rohan Bopanna, s-au calificat miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Shanghai.

Mergea și Bopanna s-au impus cu 2-6, 6-3, 11-9 în fața cuplului Vasek Pospisil (Canada)/Jack Sock (SUA), cap de serie nr. 7. Cuplul româno-indian și-a adjudecat victoria după ce a salvat două mingi de meci în super tie-break.

și-au asigurat un cec de 31.170 dolari și 180 de puncte ATP, iar În sferturi, Mergea și Bopanna vor înfrunta câștigătorii meciului dintre Marcelo Melo (Brazilia)/Ivan Dodig (Croația/N. 4) — Santiago Giraldo (Columbia)/Scott Lipsky (SUA).

Accederea în sferturi la dublu la Mastersul de la Shanghai, le asigură lui Florin Mergea și Rohan Bopanna, 180 de puncte ATP și 31.170 de dolari.

Din păcate, perechea formată din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au pierdut în optimi. Cei doi, favoriți opt la Shanghai, au fost învinși în optimi de columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cu 1-6, 7-5 (5), 10-5.

Duminică, Tecău și Rojer au câștigat turneul ATP 500 de la Beijing.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata