Breaking news

Florin Mergea, calificat în premieră în optimi la dublu la Australian Open

loading...
0 5

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat vineri în optimile de finală ale turneului de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2015.

florin mergea - australian open 2015Pentru prima dată în carieră, Florin Mergea reușește să acceadă în optimi de finală la dublu masculin la Australian Open, la a doua participare la turneul australian.

Florin Mergea și Dominic Inglot, favoriții numărul 14 la Melbourne, s-au impus vineri, în turul doi, în trei seturi în fața perechii formate din Diego Sebastian Schwartzman și Horacio Zeballos.

Florin Mergea și Dominic Inglot au câștigat primul set în tie break cu 8-6, după 50 de minute de joc. În setul doi, la scorul de 2-2, perechea româno-engleză a ratat o minge de break, iar la scorul de 5-4, Mergea și-a pierdut serviciul astfel că s-a ajuns la setul decisiv.

Florin Mergea și Dominic Inglot au debutat cu break în setul trei, după care britanicul și-a câștigat la zero serviciul și perechea româno-engleză s-a distanțat la 2-0. La acest scor, Mergea și Inglot au reușit să facă din nou break și scorul a luat proporții, 3-0. După care, Mergea a urmat la serviciu și a făcut 4-0. Diego Sebastian Schwartzman și Horacio Zeballos au reușit să-și câștige serviciul de două ori, la 4-0 și 5-1, după care Mergea a servit pentru meci. Fără emoții, românul a reușit să-și câștige la zero serviciul și a închis setul cu 6-2.

Florin Mergea și Dominic Inglot și-au adjudecat victoria în trei seturi, scor 7-6(8-6), 4-6, 6-2, după o oră și 52 de minute de joc.

În optimi de finală, Florin Mergea și Dominic Inglot vor juca cu perechea care va învinge în partida disputată de cuplul argentinian Carlos Berlocq/ Leonardo Mayer cu americanii Bob Bryan/Mike Bryan.

Calificarea în optimi la Melbourne le asigură lui Mergea și Inglot un cec în valoare de 39.000 de dolari și câte 180 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata