Breaking news

Florin Mergea a ratat calificarea în finala de dublu a turneului de la Basel

loading...

Florin Mergea alături de partenerul său de dublu Dominic Inglot, au ratat sâmbătă seară, calificarea în finala de dublu masculin a turneului de tenis ATP 500 de la Basel, Elveția, dotat cu premii în valoare totală de 1,915,060 de euro.

florin mergeaFlorin Mergea și Dominic Inglot au pierdut primul set în tie-break, cu scorul de 6-8,în fața perechii formate din Vasek Pospisil și Nenad Zimonjic, favoriții numărul doi la turneul de dublu.

După care, Mergea și Inglot și-au adjudecat setul secund cu 6-4, revenind de la 2-4. Astfel că s-a ajuns la super tie-break pentru a se decide perechea care merge în finala de dublu masculin de la Basel.

Din păcate, cuplul româno-britanic, a cedat în super tie-break cu 4-10 și au ratat accederea în ultimul act, după o oră și 26 de minute de joc.

În finală, Florin Mergea ar fi putut juca cu fostul său partener de dublu, Marin Draganja, calificat în finală alături de Henri Kontinen.

Accederea în semifinale la dublu la Basel, îi asigură lui Florin Mergea și Dominic Inglot un cec în valoare de 22.140 de euro și 180 de puncte ATP.

De luni, Florin Mergea și Dominic Inglot vor juca pe tabloul principal de dublu masculin de la turneul Masters 1000 de puncte de la Paris, unde este calificat și Horia Tecău alături de partenerul său, Jean Julien Rojer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata