Breaking news

Flavius Koczi aur la Camionatele Internaționale de Gimanstică ale României

loading...

În acest an Campionatele Internaţionale ale României se desfășoară în premieră în Sala Polivalentă din București. Timp de trei zile, crema gimnasticii româneşti se ia la întrecere cu sportivi din alte 11 țări participante la competiție.

GYMNASTICS-WORLD-GERMANY-ROMOrganizată în premieră în capitală, competiţia va constitui un ultim test pentru sportivi în vederea definitivării componenţei echipei, atât la masculin cât şi la feminin, pentru Campionatul European de la Birmingham ce va avea loc la sfârşitul acestei luni.

Primul campion al ediţiei din acest an a Internaţionalelor României, competiţie ce are loc în acest weekend, la Sala Polivalentă din Bucuerşti a fost Flavius Koczi. Vicecampionul mondial la sărituri a câştigat concursul de individual compus, totalizând 89,440 puncte devansându-l pe Ovidiu Buidoşo, ce a adunat 88,000 puncte şi pe grecul Dimitrios Markousis, cu 84,250 puncte.

Concursul de individual compus feminin a fost dominat în prima zi a Internaţionalelor de către Raluca Haidu. Micuţa gimnastă a avut o evoluţie curată la toate cele patru aparate, totalizând 58,150 puncte, devansând-o pe colega de lot, Ana Porgras, ce a adunat 57,500 puncte şi pe reprezentanta Turciei, Goksu Uctas, cu un total de 52,400 puncte.

Campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa, a evoluat, astăzi, în afara concursului, la bârnă. Sandra se află încă în recuperare după o accidentare gravă suferită în luna septembrie a anului trecut, când şi-a rupt tendonul lui Ahile la piciorul drept şi şi-a fracturat mâna stângă, în timpul unui exerciţiu la sol.

Marele absent al competițieie ste multicplu campion mondial Marian Drăgulescu, care s-a accidentat la glesnă, accidentare care îl face indisponibil pentru Campionatele Europene de luna viitoare din Anglia.

Internaţionalele României, program Duminică, 11 aprilie: Finalele pe aparate, masculin şi feminin, partea a II-a (ora 15:30 – 18:30)

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata