Breaking news

FIFA obligă CFR Cluj să-i plătească lui Andrea Mandorlini, despăgubiri de jumătate de milion de euro

loading...

CFR Cluj trebuie să-i plătească fostului antrenor al echipei, Andrea Mandorlini, 500.000 de euro, drept despăgubiri pentru că a fost tratat în mod injust.

cfr clujFIFA i-a dat dreptate antrenorului italian, după ce acesta a dat în judecată clubul ardelean.

Andrea Mandorlini, în prezent antrenor la Verona, acuză într-un interviu pentru La Gazzetta dello Sport modul în care a fost demis de la CFR şi spune că nu merita un astfel de tratament după ce reuşise să câştige campionatul, Cupa şi Supercupa în acelaşi sezon.

Cum am fost răsplătit? Am primit o lovitură ieftină din partea unor oameni laşi cu doar două zile înainte de a debuta în Liga Campionilor. Am avut un început de sezon mai slab, doar 8 puncte şi 7 jocuri, dar nimic dramatic. Eram la mijlocul clasamentului, puteam recupera cu uşurinţă. Dacă ar fi avut răbdare, ar fi triumfat din nou la finalul sezonului. Preşedintele Mureşan m-a demis prin videoconferinţă după înfrângerea cu Rapid. Cu toate astea, mi-am luat revaşa: FIFA a decis că demiterea a fost una abuzivă şi nejustificată, iar clubul trebuie să-mi plătească mie şi staff-ului meu daune în valoare de 500.000 de euro. Echipa construită de mine era mai puternică decât actuala formaţie din Cluj. Era mai ofensivă”, a declarat Mandorlini.

Mandorlini a venit la CFR în 2009 şi în doar un sezon a câştigat tot ce se putea câştiga în România: titlul, Cupa şi Supercupa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata