Breaking news

Feliciano Lopez, omul zilei la Wimbledon. A marcat 86 de ași într-un singur meci

loading...

Feliciano Lopez a reușit un meci fantastic în fața favoritului numărul 9 la Wimbledon, John Isner. Ibericul a marcat 86 de ași și s-a calificat în optimile de finală la turneul londonez.

Feliciano LopezFeliciano Lopez,  prezent pentru a 13-a oară consecutiv pe tabloul principal de simplu masculin la Wimbledon, a reușit să se impună fantastic în fața uriașului american John Isner.

Feliciano Lopez, al 19-lea favorit la Wimbledon, s-a impus în patru seturi în fața lui John Isner, scor 6-7(8), 7-6(6), 7-6(3), 7-5.

Ibericul a marcat 86 de ași iar americanul doar 52. Mai puțin de jumătate din așii marcați în 2010, tot la Wimbledon, în celebra partidă intrată în istorie, din cauza duratei, 11 ore, jucată cu Nicolas Mahut. Atunci, americanul a marcat 112 ași iar francezul 103.

Ibericul a ajuns de trei ori în sferturile de finală la Wimbledon, în 2005, 2008 și 2011.

Ajuns la 32 de ani, Feliciano Lopez se află într-o formă de excepţie și nu ar fi de mirare dacă în optimi îl elimină pe favoritul numărul 5, Stanislas Wawrinka.

Cei doi vor juca cel de-al șaselea meci direct, elvețianul conduce cu 3-2 la victorii, dar va fi pentru prima dată când cei doi se întâlnesc pe iarbă.

În urmă cu două săptămâni, playboy-ul circuitului ATP, a fost învins în finala de la Queen’s, extrem de greu, de Grigor Dimitrov.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata