Breaking news

FC Viitorul, debut cu victorie în Liga Campionilor. A învins echipa APOEL Nicosia

loading...

FC Viitorul Constanța a debutat cu o victorie mare, în Liga Campionilor. Campioana României la fotbal, s-a impus miercuri seară, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, în faţa echipei cipriote, APOEL Nicosia.

fc viitorul - apoel nicosiaEchipa lui Hagi a debutat cu dreptul în Liga Campionilor. FC Viitorul s-a impus cu  scorul de 1-0, miercuri seara, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în faţa echipei Apoel Nicosia.

Fundașul Cristian Ganea a marcat golul victoriei în minutul 75, printr-o reușită splendidă, o execuție perfectă din lovitură liberă, care l-a lăsat spectator pe portarul Waterman.

A fost primul gol al Viitorului în cupele europene și totodată prima victorie a echipei înființate de Gică Hagi.

Succesul, care putea fi și mai clar, a fost umbrit de eliminarea lui Țucudean în prelungirile partidei, pentru o intrare dură, dar pentru minge, la portarul Waterman.

Campioana României a dominat prima jumătate de oră a partidei și și-a creat numeroase situații de gol, undele foarte mari. Rueda (6) a respins salvator din fața porții centrarea lui Cicâldău, dar APOEL a replicat prin Vinicius (9), al cărui șut a fost reținut de Rîmniceanu.

Cea mai bună performanță din istoria clubului APOEL s-a înregistrat în sezonul 2011-2012 al Ligii Campionilor, când echipa din Insula Afroditei a atins sferturile de finală.

Manșa secundă dintre APOEL și FC Viitorul va avea loc pe 2 august, la Nicosia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata