Breaking news

FC vaslui și Vitorul Constanța vor rejuca meciurile disputate cu FC Rapid

loading...

FC Vaslui şi Viitorul Constanţa vor rejuca partidele disputate în primele două etape în Liga I, cu FC Rapid. de astă dată se vor duela cu fotbaliștii de la Concordia Chiajna.

fotbalComitetul Executiv al LPF a stablit în şedinţa de azi, ca FC Vaslui şi Viitorul Constanţa să rejoace partidele din primele două etape, când au întâlnit Rapid.

“Comitetul Executiv al LPF a pus în aplicare azi hotărârea TAS privind înscrierea în Liga I a echipei Concordia Chiajna, în locul formaţiei Rapid. S-a stabilit să se rejoace cele două partide disputate de Rapid, cu Vaslui şi Viitorul. Reprezentanţii cluburilor Vaslui şi Viitorul chiar au făcut parte din Comitetul Executiv şi au fost de acord. A fost un vot în unanimitate. La şedinţă au fost prezenţi 10 membri din 11”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Costurile de deplasare ale echipelor, cât şi baremurile pentru arbitri vor fi suportate din fondurile ligii.

”Pentru reprogramarea accestor meciuri vom aştepta 21 de zile să vedem dacă hotărârea TAS va fi atacată la Tribunalul Federal Elveţian. Dacă Rapid merge mai departe începe altă distracţie, dacă trec însă aceste 21 de zile, hotărârea TAS devine definitivă şi irevocabilă” a mai spus oficialul LPF.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a obligat, la 2 august, Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA.

TAS a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata