Breaking news

FC Barcelona şi Bordeaux în sferturile Cahmpions League

loading...

Echipa spaniolă FC Barcelona şi  echipa franceză Bordeaux sunt ultimele echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

messiDupă ce ieri Fc Sevilia a fost eliminată de TSKA Moscova, FC Barcelona și-a luat revanșa și se claifică mai departe în Champions league, după ce aseară i-a spulberat pe nemţii de la VfB Stuttgart, scor 4-0. Barcelona a făcut legea pe “Camp Nou”, a jucat fantastic, făcând o nouă demonstraţie de fotbal total. Nemții parcă nici nu au existat pe terenul de fotbal fiind depășiți de spaniloi la toate capitolele. Messi a deschis scorul în minutul 13, Pedro a mărit diferența la 2 la 0 în minutul 22, ca mai apoi Messi să înscrie încă uj gol în minutul 60. Bojan a fost cel care a astabilit scorul final al partidei, după ce a marcat un gol în minutul 89.

Ultima echip calificată în sferturile d efinală este Bordeaux, după ce a reușit să învingă echipa Olympiacos Pireu cu scorul de  2-1.

Cele opt echipe calificate vor afla vineri 19 martie, cu cine vor juca în sferturi, în urma tragerii la sorți de la Nyon. Anglia și Franța au căte două echipe  clificate în sferturile de finală, iar Franța, Italia, Germania, Spania, Rusia câte una. Echipele calificate în sferturi sunt:  Arsenal Londra, Manchester United, Lyon, Bordeaux, Bayern Munchen, Fc Barcelona, Inter Milano şi ŢSKA Moscova.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata